16. november 2015

Sæt kryds 21. november - Åbent hus

Elever, lærere og vejledere står klar på alle adresser til at vise og fortælle, hvad der foregår på Handelsgymnasiet, Teknisk Gymnasium, EUX og vore mange forskellige erhvervsuddannelser inden for Fødevarer & Ernæring, Jordbrug, Kontor & Handel, Teknologi og Transport & Logistik.

Vi er klar over, at der er mange muligheder, når det drejer sig om valg af uddannelse. Vi åbner dørene op, så du kan blive klogere på dit valg af uddannelse.

Benyt Åbent hus til at komme rundt og se, hvad vi kan tilbyde dig. Du vil møde en verden fyldt med kreativitet, godt humør, innovation og sydende aktiviteter - sådan som hverdagen er på en moderne erhvervsskole, fortæller direktør Ann Østergaard.

De to gymnasier præsenterer sig, så du ikke er i tvivl om den forskellighed der er mellem hhx og htx, og vejledere er klar til at svar på spørgsmål. Erhvervsuddannelserne viser fagene i de forskellige værksteder

- læs meget mere om hvad der sker på de forskellige adresser her.

Er du ung, voksen, ledig eller ufaglært kan du blive klogere på uddannelser, der matcher dine ønsker til en fremtidig karriere