19. januar 2017

Stor interesse for STEP 10

undefined

Folk strømmede til, da der onsdag aften var informationsmøde om STEP 10 - Holstebro kommunes nye 10. klassestilbud på UCH. Lærerteamet på pt. 6 erfarne undervisere + vejledere og ledelse tog imod de mange interesserede elever og deres forældre i et total fyldt auditorie på Døesvej 76.

Kommende uddannelsesleder på STEP 10 Carsten Yding præsenterede de tanker, ideer og planer, der ligger bag STEP 10, og specielt de tre profiler – EUD10, FLEX10 og GYM10, som er det bærende element i 10. klasses tilbuddet sammen med de mange forskellige STEP 10-fag. Det er de fag, som bl.a. kobler 10. klasse sammen med ungdomsuddannelserne. Flere forældre kommenterede efterfølgende – ”I har fat i noget godt til vore unge mennesker”.

Ud over de konkrete faglige tilbud har vi et godt samarbejde med Holstebro Elitesport, fortalte Carsten Yding. Der er gode muligheder for at forberede sig på ungdomsuddannelserne samtidig med, at der dyrkes sport på eliteplan. Fra Holstebro Elitesport deltog Claus Kjærgaard Thygesen, som også havde travlt med at svare på mange spørgsmål.

Vi fornemmede, at der var forældre og elever fra flere andre kommuner og der var stor spørgelyst, da alle efter præsentationen fik en rundvisning i de lokaler, hvor STEP 10 efter sommerferien skal have base, siger Carsten Yding. Det er en dejlig fornemmelse, at der er så stor interesse for STEP 10, vi glæder os alle både ledelse og lærere til at byde de nye STEP 10 elever velkomne efter sommerferien.

Få meget mere info om STEP 10 her

Kontakt for yderligere info:
Jens Knudsen, vicedirektør – jk@ucholstebro.dk – telefon 99 122 400
Carsten Yding, uddannelsesleder – cyd@ucholstebro.dk – telefon 99 122 335