18. november 2015

UCH - nu Team Danmark Uddannelsespartner

Team Danmark har netop godkendt Uddannelsescenter Holstebro som Team Danmark Uddannelsespartner.

”Godkendelsen er en blåstempling af vores indsats for at gøre forholdene så optimale som muligt for unge der ønsker at kombinere elitesport og uddannelse. Den indsats ønsker vi fortsat at udvikle ”, siger en stolt direktør Ann Østergaard. ”Vi forstår og respekterer vigtigheden af, at man som elitesportsudøver har mulighed for at prioritere sin træning. Derfor bliver skemaet for denne elevgruppe tilrettelagt, så det er muligt for dem at nå deres træningspas.

Team Danmark har 24 officielle uddannelsespartnere og UCH er altså nu en af de 24. Andre uddannelsespartnere i den midtjyske region er Ikast-Brande Gymnasium, Viborg Katedralskole og Marselisborg og Risskov Gymnasier i Århus. Udbuddet af ungdomsuddannelser på UCH er bredt og omfatter mange erhvervsuddannelser samt teknisk gymnasium og handelsgymnasium. ”Det er til stadighed vores håb, at kunne fastholde de unge talenter i området, mens de gennemfører deres ungdomsuddannelse, ligesom vi håber også fremover at kunne tiltrække elitesportsudøvere fra andre dele af landet til vores ungdomsuddannelser” udtaler Ann Østergaard.

I indeværende skoleår er i alt 32 elitesportsudøvere elever på UCH. Alle elitesportseleverne er tilknyttet Holstebro Elitesport og her er elitekoordinator John Mikkelsen rigtig glad for Uddannelsescenter Holstebros nye status.
”Det er fuldt fortjent, at UCH nu bliver Team Danmark uddannelsespartner. Skolen er meget samarbejdsvillig og imødekommende over for de udfordringer, der er forbundet med at være elitesportselev. Fleksibilitet, kvalitet og udviklingsparathed er væsentlige parametre, når vi arbejder med elitesportselever, og her scorer UCH meget højt”, fortæller elitekoordinator John Mikkelsen.

Udnævnelsen af UCH falder fint i tråd med, at Holstebro Kommune er elitekommune under Team Danmark.

Det var Magnus Wonsyld, konsulent hos Team Danmark, som overbragte UCH den gode nyhed og han udtalte i den forbindelse:
”Team Danmark er rigtig glade for at kunne præsentere UCH som uddannelsespartner. UCH har i en årrække gjort en stor indsats for at hjælpe elitesportsatleter i Holstebro til at få en ungdomsuddannelse med høj kvalitet og sideløbende dyrke elitesport på et højt niveau. Det er samtidig meget positivt, at UCH ønsker at fremme udviklingen af området yderligere. Vi ser frem til et godt fremadrettet samarbejde”.

undefined 

På billedet ses fra venstre: Bjørk Mosgaard, Toke Schrøder og Birgitte Thøgersen som til daglig går i 1.E på UCH og spiller håndbold i Team Tvis Holstebro. Foto: Ole Mortensen

Kontakt for mere info:
Uddannelsescenter Holstebro, talentkoordinator Hedi Bach-Andersen, tlf. 99 122 345
Holstebro Elitesport, elitekoordinator John Mikkelsen, tlf. 2211 8858
Team Danmark, konsulent Magnus Wonsyld, tlf. 3010 4268