23. november 2015

UCH præsenterede sine uddannelser

Lørdag var der livlig aktivitet af unge og deres forældre på alle adresser på Uddannelsescenter Holstebro, hvor der var inviteret til Åbent hus og en præsentation af skolens mange uddannelsestilbud.

Rigtig mange unge havde taget deres forældre med til Åbent hus dagen og brugte formiddagen på at blive klogere på, hvilken uddannelse der matcher deres drømme. Der var mulighed for at komme rundt på Handelsgymnasiet, Teknisk Gymnasium, EUX og de mange erhvervsuddannelser inden for ”Fødevare & Ernæring”, ”Jordbrug”, ”Teknologi”, ”Transport & Logistik”, ”Byggeri” og ”Handel & Kontor” områderne.

Det er dejligt, at så mange har lyst til at høre mere om de mange muligheder vi kan tilbyde på både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelsesretninger. Vi håber, at dagen har været med til at afklare de unge i deres uddannelsesvalg, siger direktør Ann Østergaard

undefined

Kig rundt på vores hjemmeside og lad dig inspirere til dit uddannelsesvalg. Kontakt en studievejleder, hvis ikke du får svar på dine spørgsmål, vi hjælper dig gerne.

Se flere billeder på Facebook