02. august 2015

Velkommen til vores nye direktør

Ny direktør tiltrådt på Uddannelsescenter Holstebro

 undefined

Holstebro:   Formanden for Uddannelsescenter Holstebro, Jørn Vejgaard, byder velkommen til skolens nye direktør, Ann K. Østergaard. Foto: Claus H. Hansen, UCH

UCH har ansat den 48 årige Ann K. Østergaard som ny direktør.

Hun fik 1. August overdraget nøglerne af skolens formand Jørn Vejgaard.

Ann K. Østergaard har været i erhvervsskoleverdenen i 24 år – i Skive – og startede som timelærer på htx. Undervisningen var tysk og internationale forhold. Efter nogle år blev Ann K. Østergaard afdelingsleder på htx og de seneste 10 år har Ann K. Østergaard været direktør for Skive Tekniske Skole.

”Jeg glæder mig til at arbejde med og for UCH, som allerede i dag er et kraftcenter inden for erhvervsuddannelser, erhvervsgymnasiale uddannelser og som VEU-center. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden får brug for langt flere dygtige faglærte og langt flere inden for de videregående uddannelser, som Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium typisk sender videre til. Dertil kommer den altid centrale opgave med at opkvalificere ufaglærte. Det vil jeg glæde mig til at udvikle videre sammen med medarbejdere og det omkringliggende samfund. UCH er en stærk institution, og i samarbejdet med de mange interessenter kan vi blive stærkere endnu og skabe værdi for den enkelte, for virksomheder og for vores samfund.

Ann K. Østergaards hjertebarn er udvikling: udvikling af uddannelse både fagligt og pædagogisk, så elever og kursister bliver så dygtige som muligt for deres egen og for vor alles skyld.

I løbet af de første dage på UCH har hun været rundt og møde mange medarbejdere og se på lokaliteterne, og hun udtaler: de fysiske rammer er i top og super inspirerende og sammen med de dygtige og engagerede medarbejdere er UCH godt rustet til fremtiden.

 

Kontaktoplysninger:      

Formand Jørn Vejgaard – 4030 9699

Direktør Ann K. Østergaard – 9912 2200 – ann@ucholstebro.dk

Kommunikationschef Claus H. Hansen – 9912 2430 – ch@ucholstebro.dk