Praktikcenter Vest

Kontakt

Skolen kontakter dig jævnligt - ca. hver 3. måned.

Det gør vi for at sikre, at du stadig er praktikpladssøgende. Du skal huske at svare på henvendelserne inden for den frist, der bliver oplyst. Gør du ikke det, bliver du slettet som søgende, og så bliver du udmeldt af praktikcentret.
Reglen gælder, lige meget om du er på skole, har sommerferie, er i virksomhedsforlagt praktik (VFP) eller i delaftale. Det er altså ikke særregler, men så længe du er tilmeldt praktikcentret,
skal du være søgende.

Kontaktbrevene sendes pr. mail.

Praktikpladsen.dk

Som før nævnt skal du have en opdateret profil på www.praktikpladsen.dk. Profilen skal være oprettet - og synliggjort - senest 8 uger før grundforløbet slutter, men gerne før. Det forbedrer også dine chancer for at få en praktikplads.

Husk at gå ind på din profil og synliggøre den med jævne mellemrum. Hvis du gør det til en vane at gøre det den første hverdag i måneden, så er det lettere at huske. Det er vigtigt, at din profil er synlig, og er den ikke det, bliver du slettet som søgende og udmeldt af praktikcentret. Det er en lille ting, så det kræver ikke meget at gøre det.

Du logger dig ind på www.praktikpladsen.dk via dit UNI-login.

Ophør i praktikcentret

Når du får en uddannelsesaftale med en virksomhed, skal du henvende dig til din praktikinstruktør, som hjælper med at få de formelle papirer udfyldt.