Værd at vide om UCH

Køkken og kantiner

Med ca. 2000 daglige personer på UCH, bliver der lavet rigtig meget mad på UCH og vores kantiner er på mange måder det naturlige omdrejningspunkt for mange ansatte, kursister og elevers hverdag på skolen. 

  • Hovedkøkkenet - Nr. Boulevard
  • Spisesalen på Skolehjemmet
  • Kantinen Døesvej 76
  • Midtpunktet Døesvej 70 
  • Kantinen Vald Poulsens Vej 2 
  • Kantinen Bastrupgårdvej 5

Den mad vi tilbyder laves ud fra "Kostpolitik på UCH", hvor vi planlægger ud fra sundhedsstyrelsens officielle anbefalinger i de 7 kostråd og samtidig tager vi Y-tallerkenmodellen ind både visuelt og i praksis. 

Alt produktion af mad foregår i hovedkøkkenet og leveres rundt til de forskellige kantiner. Har du behov for diæter/specialkost fx Gluten- og laktosefri, vegansk eller vegetarisk, så tag fat i køkken/kantine personalet, som også kan oplyse om allergener.

Kostpolitik på UCH

Hovedkøkkenet - Nr. Boulevard
Åbningstider:
Mandag - torsdag fra kl. 6.00 - 19.00
fredag fra kl. 6.00 - 13.00

Skolehjemmet - spisesalen
Åbningstider:
Mandag - torsdag fra kl. 6.30 - 18.00
fredag kl. 6.30 - 12.00

Døesvej 76 - Kantinen
Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 7.30 - 13.00
fredag kl. 7.30 - 12.15

Døesvej 70 - Midtpunktet
Åbningstider:
Mandag - torsdag kl. 7.30 - 13.15
fredag kl. 7.30 - 12.00

Vald Poulsens Vej 2 - Kantinen
Åbningstider:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 13.30
fredag kl. 7.30 - 12.15

Bastrupgårdvej 5 - Kantinen
Åbningstider:
Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 14.00
fredag kl. 7.30 - 12.00